Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2014. október 10., péntek

Baba-mama klub indul

Jövő hétfőtől kéthetente baba-mama klub lesz a könyvtárban. Szeretettel várok minden anyukát három év alatti gyermekével, gyermekeivel és a gyermeküket váró kismamákat, akiknek kedve van beszélgetni, tapasztalatot cserélni, együtt játszani. 


Időpont: 2014. október 13-ától minden páros héten hétfőn 8.30-tól

Az első klubon megismerkedünk, megbeszéljük, hogy ki mit vár ezektől az alkalmaktól, milyen témák érdekelnek Benneteket, szeretnétek-e ha hívnánk vendégeket, akik szakértői valamilyen babás, mamás vagy más (akár párkapcsolati vagy egyéb) témának.
A klubhoz később is lehet csatlakozni, vagy csak egyikre-másikra benézni.

Azért választottam a hétfői napot, mert ezen a délelőttön legtöbbünknek kevesebb a háztartási teendője, a vasárnapi ebédből jut még hétfő délre is. A kezdés időpontjával az ovihoz igazodunk, akinek van óvodás gyermeke, miután elbúcsúzott tőle az oviban, már nem kell hazamennie a klub kezdetéig: az ajtót már 8.15-kor nyitom, be lehet jönni, ha korábban érsz oda!

Az időtartam rugalmas, azok igényeihez fogjuk igazítani, akik rendszeresen részt vesznek ezeken a hétfői alkalmakon. Zárhatjuk tízóraival még a könyvtárban, ha úgy szeretnétek.

Egyelőre elég kevés kicsiknek való játékunk van, de kaptunk néhányat még, a második klubra már megtisztítva vehetik őket használatba a legkisebbek.

Hétfőn találkozunk!

Dóra

Image courtesy of Serge Bertasius Photography at FreeDigitalPhotos.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése