Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2015. január 7., szerda

Babahordozás

A második januári baba-mama klub vendége Zsoldos Vica szakképzett babahordozási tanácsadó lesz. Vica segít nekünk eligazodni a különféle hordozók között és segít megtanulni a helyes hordozási technikákat. Ez alkalommal a házasságkötő teremben leszünk, amely nagyobb mozgásteret biztosít a hordozóeszközök kipróbálásához. Nem csak kisbabás anyukákat, várandós kismamákat, hanem apukákat, nagynéniket, nagybácsikat, nagymamákat, nagypapákat is szeretettel látunk, mindenkit, aki szívesen hordozná a legifjabb családtagot és érdeklődik a téma iránt. 
Az tanácsadó költségtérítését megoldandó a klub most részvételi díjas lesz, díja 350 Ft/felnőtt résztvevő. Az útiköltségen felül összegyűjtött pénzzel a TÉGY! alapítványt támogatjuk.
Akinek van saját hordozója, hasznos, ha elhozza magával, de Vica is készül különféle hordozókkal.
Kérem, hogy most is hozzatok magatokkal váltócipőt vagy vastag zoknit, a terem frissen lesz takarítva, a piciknek se kelljen hólében vagy sárban tapicskolnia! Az ebédhez közeli időpont miatt most is érvényes a nasistop: csak gyümölcsöt vagy fogyasztásra kész zöldséghasábokat hozzatok, ha rágcsálnivalót szeretnétek kínálni a piciknek.

Időpont: 2015. január 19., 9.30
Vica 10-re érkezik, addig lesz időnk megérkezni, váltócipőt húzni, kicsit elhelyezkedni és megbeszélni egymással, hogy ki mire kíváncsi leginkább a hordozás terén.

Mindenkit szeretettel várunk!

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése