Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2016. február 29., hétfő

Könyvajánló-pályázat

A bakonybéli könyvtár országos nyereményjátéka

A feladat: könyvajánló készítése minimum 600, maximum 2000 karakterben bármely, a bakonybéli könyvtár állományában megtalálható könyvhöz, és a játék facebookos hirdetésének megosztása (opcionális).  Az állományunkban szereplő könyvek katalógusa elérhető az interneten keresztül
vagy a www.ekmk.hu weboldal KSZR menüpontjára kattintva, majd ott a katalógus menüpont kiválasztása után az összetett keresés opciókiválasztásával. A három lehetőség közül az egyikben a legördülő menüből válassza a „lelőhely” lehetőséget és a mellette levő sorba gépelje be a következő kódot: BBEL. Adja meg az ajánlani kívánt könyv címét (esetleg a szerzőt is), majd kattintson a keresés gombra!
Arról, hogy a kiválasztott könyv megtalálható-e a bakonybéli könyvtárban, e-mailben is kérhető felvilágosítás. E-mail címünk: konyvtarbbel@gmail.com
Azok a pályázatok, amelyben az ajánló állományunkban nem szereplő könyvről szól, érvénytelenek, a sorsolásban nem vesznek részt.
A sorsolásban minden könyvcím külön szerepel, tehát több ajánló beküldésével nő a nyerési esély.
A pályázatokat a konyvtarbbel@gmail.com e-mail címre várjuk. Beküldési határidő: 2016. április 30.
A nyertes személye sorsolással dől el. A sorsolás napja: 2016. május 1.
Nyeremény: egy alkalomra szóló egyéjszakás szállás négy fő részére a bakonybéliGalagonyás vendégházban. A nyertest e-mailben értesítjük. A nyeremény igazolókuponja 2017. április 30-áig érvényesíthető. A szállásfoglalás csak szabad időpontra érvényes, más foglalást nem ír fölül.
A beküldött pályázatokat a bakonybéli Községi Könyvtár olvasás- és könyvtár-népszerűsítési kampányaiban szabadon felhasználhatja.
A szabályokról és a játékról tájékoztatást lehet kérni a könyvtár e-mail címén és a következő telefonszámon: 30/487-7768.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése