Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2017. február 23., csütörtök

Hahó világ!

Régen jelentkeztem, pedig izgalmas események történtek a könyvtárban.
Ahogy arról már hírt adtam, pályáztunk és nyertünk: a felnőtteknek szóló irodalom új polcokon sorakozik, az önkormányzattól tavaly kapott asztalok körül szép és kényelmes, kárpitozott székek állnak. Egy kicsit változott az elrendezés is, most világosabb és kényelmesebb a tér. Nem írom le a részleteket, legyetek kíváncsiak rá!

Néhány szó essen még a korábban megrendezett programokról!
A tavalyi évet a hagyományos november végi adventi koszorú készítésen és a decemberi karácsonyi ajándék készítésen kívül még két programmal búcsúztattuk: novemberben a Kinedok filmklub utolsó 2016-os vetítésén az Arany robot című, román dokumentumfilmet láttuk, amelyen vendégünk volt Csombor Vivien ökölvívó. A vetítést követő beszélgetésben mindannyiunkat a maroknyi nézőcsapatban magával ragadott ennek a fiatal, szép és kecses lánynak a kedvessége és az ökölvívás iránti lelkesedése. Minden előzetes vélekedésünk megváltozott a női amatőr ökölvívásról a vele való beszélgetés hatására. Decemberben a veszprémi Petőfi Színház színművésze, Dominek Anna és előadótársa, Jákói Betty műsorát hoztuk el Bakonybélbe a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár közbenjárásával. Iskolánk és óvodánk aprónépe és a két intézmény pedagógusai alkották a közönséget.

adventi koszorú készítés




karácsonyi ajándék készítés

A 2017. év is gazdag lesz könyvtári programokban, idén is lesz Kinedok filmklub, könyvbemutató, író-olvasó találkozó, több kézműves program és a tervek szerint vetélkedők is. Közkívánatra rendezünk könyvtári rajzversenyt is, addig is ajánlom figyelmetekbe ellátó könyvtárunk aktuális pályázatát.

Idén is szeretettel várok mindenkit a könyvtárban!

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése