Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2018. október 8., hétfő

Országos Könyvtári Napok

Lezajlott az Országos Könyvtári Napok rendezvényhete, a mi könyvtárunk két programmal csatlakozott a Családok éve jegyében meghirdetett eseménysorozathoz. Remélem, ha nem is nálunk, valamelyik könyvtárban találtatok kedvetekre való programot!

Bakonybélben szerdán társasoztunk. Arra buzdítottam az olvasókat, hogy hozzák el kedvenc társasjátékukat, és tanítsák meg a szabályokat a többieknek, hátha másoknak is kedvencévé válik a játék. Editke a Bolondos szakácsok nevű játékot hozta, és tanította meg a többieknek, Ági a Carcassone-t, én pedig a Szuperfarmert. A könyvtári játékok, a Dobble, a Maszat, a Benni Bücherwurm és aPanic Lab közül az utóbbi került elő. Jót játszottunk!
Az ősz, a hosszabb esték nagyon jó lehetőséget nyújtanak a társasjátékozásra, a közös játék feltölti a családi kapcsolatok szeretettankját. Akár a könyvtárban, akár otthon, játszani jó..!



Szombaton a játszósarok új játékait lehetett kipróbálni: van már sín és öltöztetős baba is. A papírszínház paraván mögül a Bertalan és Barnabás című mesét olvastam fel, majd a nagyobb lányok is meséltek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése