Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2014. október 28., kedd

Baba-mama klub - új kezdési időpont!

Kedves Kismamák, Anyukák!

Nagyon örülök a sok pozitív visszajelzésnek a klubbal kapcsolatban, örülök, hogy lelkesek vagytok, sokan jöttök és továbbadjátok egymásnak a klub hírét. A legutóbbi alkalmon megbeszéltük, hogy a klub ezentúl a reggeli kezdés helyett délelőtt 10 órakor kezdődik. Sajnálom, hogy emiatt lesz, aki nem tud részt venni, de bízom benne, hogy vannak olyan anyukák, akik a korai kezdés miatt nem jöttek eddig és most csatlakoznak hozzánk!
A változtatás oka, az hogy az önkormányzat megoldotta végre a könyvtár takaríttatását és, hogy a babák miatt a lehető legfrissebben takarított helyiség fogadjon bennünket, ez hétfő reggelenként történik majd.
A következő alkalom november 10-én lesz, várhatóan lesz vendégünk is, Galgán Kitti védőnő személyében.
Kérlek Benneteket, hogy az ebédidőhöz közelebbi időpont miatt ezentúl csak zöldséget vagy gyümölcsöt hozzatok rágcsálnivalónak! Répahasábokat, almát, körtét, stb., hogy egy lurkónak se vegye el az étvágyát az ebédtől a rágcsálnivaló. Az sem baj, ha nem hoztok semmit. :)

A klubról elsősorban azoknak, akik még nem vettek részt egy alkalmon sem:

A baba-mama-kismama klubot a könyvtárban tartjuk. Szeretettel várunk minden anyukát 3 év alatti gyermekével és a várandós mamákat. Az eddigi igényfelmérések alapján legtöbben kötetlenül beszélgetni vagy más anyukákkal ismerkedni szeretnétek, de mivel mindenki nyitott valamilyen, az anyasághoz kapcsolódó témában tartott előadásra is, az első néhány összerázódós alkalom után igyekszem kb. kéthavonta előadásokat is szervezni.
Az ifjúsági részleg padlóján két szőnyegen csúszhatnak-mászhatnak a kicsik, a nagyobbak pedig birtokba vehetik akár az egész könyvtárat. A babaklub számára összegyűjtött használt, sérülésmentes, jó állapotú játékokat havi rendszerességgel, Neomagnolos vízben fertőtlenítem. A babaklub papucsos esemény, mert a cipőnk talpán óhatatlanul behordanánk az ősszel egyre ragaszkodóbb sarat. Az anyukákat vendégpapucsokkal várjuk, a babáknak néhány pár vastag zoknit tudok használatra felajánlani, de az is nagyon jó megoldás, ha készültök papuccsal vagy benti benti cipővel magatoknak és a kicsiknek. A baba-mama klub ideje alatt a klub résztvevői beiratkozhatnak, kölcsönözhetnek is, de rendes nyitva tartás ezeken a délelőttökön nincsen.
Még egy apróság: minden résztvevő anyuka a könyvtár vendége egy csésze teára!

Szeretettel várok minden kezdetektől velünk levő és újonnan csatlakozó anyukát!

Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése